Referenties

Leon Stucwerk

Ik ben super tevreden over wat Delex administratie voor mij doet. Fijn dat Delex administratie altijd gebeld en/of geappt kan worden en de tijd neemt om te zorgen dat alles klopt.

Lijmbedrijf Clenn

Als klant van Delex administratie ben ik zeer tevreden met het werk wat voor mij gedaan wordt. Er is altijd tijd voor een persoonlijk gesprek en voor vragen kan ik altijd gelijk terecht, en dat geeft een gerust en veilig gevoel voor mij en mijn ondernemingen. TOP!

Atteveld

Hele goede ervaring met Delex. Tijdens de start van mijn eigen onderneming heb ik de boekhouding over kunnen dragen aan Deborah wat gelijk voor rust zorgde. Wat ik persoonlijk ontzettend fijn vind is dat Deborah professioneel te werk gaat en je altijd terecht kan met je vragen. Het contact is goed en word zeer gewaardeerd! Zeker een aanrader.

Boleg

Delex Administratie biedt uitmuntende dienstverlening. Zeer tevreden.

Goed Vak Werk

Delex Administratie is een administratiekantoor waar Goed Vakwerk Nederland BV altijd op kan rekenen. Bertrouwbaar en stipt.

Stichting Mobiliteit Nederland

Delex Administratie is een betrouwbare partner voor Stichting Mobiliteit Nederland en biedt een zeer goede service.

Van Leeuwen Bestrating

Delex Administratie is een vertrouwd administratiebureau, ik ben al jaren een tevreden klant. Er is een goed persoonlijk contact en je krijgt snel antwoord op je vragen, zodat alles goed wordt geregeld. Erg handig is ook dat veel administratie digitaal aangeleverd kan worden en meteen ingeboekt kan worden. Kortom zeer tevreden klant!

Soul Sisters

Wij zijn een VOF en hebben hiervoor Deborah als boekhoudster. Super lieve meid en doet haar werk goed. Legt alles bij de intake goed en duidelijk uit. Wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn is zij makkelijk en snel bereikbaar. En dat vinden wij heel fijn.

Dave Okkerse

Zeer behulpzaam, je kan haar altijd bellen en/of appen. Maakt altijd tijd voor je vrij en is makkelijk in de omgang. Heeft overal een oplossing op en doet goed haar werk. En dat allemaal voor een mooie prijs.

Van Kersen

Toen ik net voor mezelf begonnen was, heb ik gelijk Deborah gebeld of ze mijn boekhouding wilde gaan doen. ik zocht iemand met kennis en met een persoonlijke kant. Nu na 5 jaar kan ik wel zeggen dat ik uitermate tevreden ben over hoe de zaken en het onderlinge contact gaat. Niks is te veel: met elke vraag kan je haar bellen en ze neemt de tijd voor je . Persoonlijke en professionele aandacht is wat je krijgt.

Marlin Montagebedrijf

De laatste 10 jaar heb ik een aantal keer gewisseld van boekhouder. Toen leerde ik Deborah kennen en hebben we een aantal gesprekken gehad over haar visie betreft boekhouden. Het afgelopen jaar ben ik overgestapt naar haar bedrijf. Ik merkte meteen dat ze je bijstuurt in administratie en de manier van boekhouding voeren. Ze geeft goede tips en adviezen. De lijnen zijn kort: als je wat vraagt, meestal zelfde dag antwoord. Logisch bij een klein bedrijf. Ik ben dan ook zeer tevreden en raad het ook anderen aan om met haar samen te werken.

AOE Klusbedrijf

Deborah is een fijne boekhoudster om mee samen te werken. Alles is duidelijk en werken met de app is makkelijk om alle gegevens aan te leveren.

Van der Speld

Zeer goede samenwerking.
Ik word altijd op de hoogte gehouden en het app contact vind ik zeer fijn! Zeker een aanrader!

Hakemulder Lekkerkerk vierkant
don vierkant
M Kappers vierkant